Kies voor een apk-keuring bij ons en u weet direct waar u aan toe bent. Voldoet uw auto nog aan de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid en milieu? Wij verzorgen de apk check van uw auto kundig, klantvriendelijk en snel.

 

Wat is een algemene apk-keuring?

De apk staat voor algemene periodieke keuring. De apk-keuring is door de overheid ingevoerd om te controleren of uw auto nog verkeersveilig is, op de juiste manier staat geregistreerd en voldoet aan de milieunormen. De apk-keuring is wettelijk verplicht, maar is wel slechts een momentopname. Wanneer uw auto ‘apk-goedgekeurd’ is, wil dat niet zeggen dat uw auto de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden. Regelmatig onderhoud blijft belangrijk!

 

Camper Keuring

In onze werkplaats kunt u terecht voor reparaties en onderhoud op camper- gebied. Ook voor het jaarlijks onderhoud kunt u bij ons terecht, bijvoorbeeld apk, algehele campercheck en winterklaar maken. U als camper-eigenaar doet (misschien) jaren met uw kostbare camper.

Om te voorkomen dat u onderweg met pech komt te staan, of dat er vroegtijdige slijtage optreedt, is het raadzaam uw camper goed en regelmatig te laten onderhouden. Ook als u uw camper niet zo veel gebruikt, of er niet al te veel kilometers mee rijdt, is regelmatig en goed onderhoud noodzakelijk.

Verkeerd gesleten of verdroogde banden, slecht functionerende remmen of een lekke gasslang kunnen fatale gevolgen hebben. Ook zaken zoals versleten schokdempers kunnen niet alleen het rijplezier negatief beïnvloeden maar ook verstrekkende gevolgen voor de veiligheid hebben.

U bent van harte welkom.

APK keuring
Mogelijk gemaakt door Mobilox