Kleine beurt

Bij een kleine beurt controleren de specialisten van Autobedrijf Hesselink uw auto op meer dan 25 onderhoudspunten. We controleren de uitlaat, autobanden, remmen, schokdempers, ruitenwissers en lampen van uw auto nauwkeurig. Vullen vloeistoffen bij en we vervangen of verversen de olie en het oliefilter.

Zo kunt u weer veilig de weg op!

 

Combineren apk met kleine beurt.
Is het binnenkort weer tijd voor een APK-keuring? Combineer deze met uw onderhoudsbeurt, zodat u aan één afspraak voldoende hebt.

 

Hoe vaak heeft mijn auto een onderhoudsbeurt nodig?
Hoe vaak uw auto een onderhoudsbeurt nodig heeft, hangt af van het type auto, de leeftijd van uw auto, de kilometerstand en het aantal kilometers dat u jaarlijks rijdt.

Een stelregel die u kunt aanhouden:

  • Kleine beurt na 1 jaar of na 15.000 kilometer
  • Grote beurt na 2 jaar of na 30.000 kilometer
Onderhoud

Grote beurt

De grote beurt wordt volledig volgens de fabrieksspecificaties en met behoud van fabrieksgaranties uitgevoerd. De werkzaamheden hangen af van de kilometerstand en de fabrieksspecificaties. Daarnaast is de focus altijd gericht op veiligheid. Hierbij moet u denken aan de controle van het:
* remsysteem
* (gloei)bougies
* remolie
* controle van de banden
* verlichting
* airbags
* distributieriem en andere veiligheidssystemen.

Uiteraard worden de filters en motorolie vervangen. De vloeistoffen, waaronder koelvloeistof en ruitensproeiervloeistof worden gecontroleerd en zo nodig vervangen of bijgevuld. Onderscheidend is onze aandacht voor de accu, die controleren wij altijd preventief. Waarom? De accu staat met stip op nummer 1 bij pech onderweg. En deze pech komt altijd ongelegen!

Mogelijk gemaakt door Mobilox